Blogg

Bloggandet om krocket fortsätter på Borås Krocketsällskaps hemsida.

Avslutad blogg om krocket

Från tisdagen den 12 november 2019 till fredagen den 15 januari 2021 publicerades ett 100-tal inlägg om krocket på denna webbplats. För en tid sedan plockades de bort och sorterades in i mappar. I framtiden kan texterna möjligen ligga till grund för en e-bok om krocketsporten.

För den som gillar att läsa om krocket finns det en nyhetsblogg på Borås Krocketsällskaps hemsida. Där publiceras information om krocket fortlöpande. Även Svenska Krocketförbundet och Västsvenska Krocketfederationen har mycket att bidra med.

Blicken bör också riktas mot Falkenberg och Halmstad. Där håller det på att växa fram ett förhållandevis stort intresse för krocket. Dessbättre satsar både Win & Tonic Croquet Club och Halmstad Croquet Club på sociala medier, vilket gör det möjligt att följa utvecklingen i Halland.

Ämnet för bloggen är Thore Skogman

Vid årsskiftet startades en ny blogg här på Passus.nu, med ett radikalt annorlunda ämne. Jag återkopplar till fenomenet Thore Skogman, ett gammalt intresse som jag inte haft möjlighet att odla på många år. Syftet med projektet förklaras mer ingående under länken ”Skogman”. Som komplement till arbetet har en Youtube-kanal skapats.

Uppdaterad 2021-01-01